image

Pamje nga video

Vajzat e Haveit, prezantojnë për publikun një instalim 4 kanalësh, i cili hulumton pozitën e burrit në traditën shqiptare.

“Edhe nëse do t'ma rrëfesh kejt dhimbjen që ke kalu, unë s’do t'kaj. Unë jam një burrë, i fortë, dhe s’do ta qes' asnjë lot. Kaj ti, kaj, sytë e tu do të bahen të bukur mandej. Derisa baba kajke, nana mi lajke sytë.”