image

Pamje nga video

Projekti është i përbërë nga një seri e videove të shkurtëra, që unë i realizoj çdo herë rreth një teme tjetër. Struktura e videos është e lidhur me strukturën e poezive të Haiku-t (dhe të pa titulluara, si Haiku) jo në aspektin e rrokjeve, por nga pikëpamja vizuale, kështu që videot janë shkurtime në tri momente, një prej të cilave e përmbys të gjithën. Ato kanë të përbashkët një kompozim të madh audio, e cila është "prerje" në çdo episod, kështu që në thelb në një moment, i gjithë kompozimi mund të dëgjohet duke parë seritë e haikut në sekuenca. I gjithë projekti provon të reflektojë mbi fragmentet e qytetit, jo vetëm në një kohë të caktuar të vitit, por edhe një ditë, por duke treguar vetëm një moment, një pamje të realitetit në të njëjtën kohë, duke nxitur një lidhje emocionale / rezonancë të shikuesit.