Apliko Tani!

Bienalja Ndërkombëtare e Artit Bashkëkohor Autostrada Biennale po fillon edicionin e saj të katërt i cili do të hapet për publik më 7 Korrik deri më 9 Shtator 2023 në Prizren, Prishtinë dhe Mitrovicë.

Periudha e angazhimit do të jetë nga data 15 qershor deri më 15 shtator 2023 në Prizren dhe Prishtinë.

Pozita e hapur:
- Staf i/e angazhuar në hapësira ekspozuese të Autostrada Biennale në Prizren (16 pozita të hapura).

- Staf i/e angazhuar në hapësira ekspozuese të Autostrada Biennale në Prishtinë (4 pozita të hapura).

Kualifikimet:
Mosha: 18-28 vjeçare.
Të ketë njohuri të gjuhës shqipe dhe angleze.
Të ketë shkathtësi organizative dhe komunikative.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
- T’i mirëpres musafirët dhe t’i prezantoj veprat dhe hapësirat ekspozuese të edicionit të katërt të Autostrada Biennale;
- Të kujdeset për mirëmbajtjen e veprave dhe hapësirës ekspozuese;
- Ta asistoj stafin e produksionit dhe artistët pjesëmarrës gjatë krijimit dhe instalimit të veprave artisitike.

Aplikimi bëhet duke e plotësuar formularin kliko në linkun: https://docs.google.com/forms/d/1Oq7jf5z8vv8jCmBRO7IylLPmRmjy6oGW3ZXWGLFkGMs/viewform?fbclid=IwAR32q22Fyr8YOXQFJe4sT8hhZELtn59K-N5u5S7uYHpMoWuECp0obEWsUQs&edit_requested=true dhe duke e dërguar CV-në në e-mail adresën zyrtare: info@autostradabiennale.org

Për informata më të hollësishme ju lutem na shkruani.
Afati i fundit për aplikim është 31 Maj 2023.
Vetëm kandidatët e listës së ngushtë do të ftohen në intervistë.

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)