Rreth Nesh
BIENNALE

Autostrada Biennale është një ekspozitë ndërkombëtare e artit bashkëkohor e cila ndodhë çdo dy vjet që nga viti 2017. Edicioni i fundit i Autostradas “Çka nëse një rrugëtim …” kuruar nga Övül O. Durmuşoğlu and Joanna Warsza i mbajtir në vitin 2021 ka qenë i shpërndarë në 3 qytete, me gjithsej 20 hapësira në Prizren, Prishtinë dhe Pejë, 32 artistë, dhe rreth 60,000 vizitorë pergjatë dy muajve sa ka zgjatur programi, duke kontribuar në zhvillimin e jetës kulturore dhe turizmit kulturor.

HANGAR

Autostrada Hangar është një hapësirë e re e edukimit, prodhimit dhe ekspozitës në ish kampin e KFOR-it gjerman ta ni i njohur si ITP (Parku i Inonacionit dhe Trajnimit në Prizren). Me këtë të fundit, kemi zgjeruar bashkëpunimin tonë publik duke konsideruar prodhimin e artit si formë e qëndrueshme e të mësuarit dhe shkëmbimit që do të adresojë nevojat e komuniteteve.

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)