Biennale - Autostrada Biennale
Rreth Nesh

Autostrada Biennale - Edicioni i katërt

Autostrada Biennale organizon Ekspozitën Ndërkombëtare të Artit Bashkëkohor çdo dy vite që nga viti 2017. Edicionet 3 dhe 4 të Autostrada Biennale janë bashkëkuruar nga Övül Ö. Durmuşoğlu dhe Joanna Warsza dhe zhvillohen në 3 qytete.
Me mijëra vizitorë gjatë programit dy mujor, me procesin e krijimit të veprave për kontekste specifike të hapura për publikun, dhe me një përmbajtje të fortë dhe një gjuhë vizuale të shkëlqyeshme, ekspozitat kontribuojnë në zhvillimin e jetës kulturore, edukimit dhe turizmit kulturor.

Lexo më shumë
Video

Çka Nëse Një Rrugëtim… / Filmi Dokumentar i edicionit të 3-të i Autostrada Biennale

Shiko tani

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)