Na vizitoni - Autostrada Biennale

Na vizitoni

Të gjitha këto vende i përkasin edicionit të tretë të Autostrada Biennale dhe nuk janë më të disponueshme.

PRISHTINA:

Pallati i Rinisë dhe Sporteve, 24h
Bibloteka kombëtare e kosovës, E hene – e premte 08.00-18.00

PRIZREN:

Ekspozita është e hapur të martën-të dielën 12.00-18.00, me shumë instalime në hapësirën publike të aksesueshme 24 orë.

Vendet kryesore:

Hidroelektrana Prizrenasja , 2.5 km në këmbë nga qendra e qytetit, taksi 10 minuta, pa transport publik, 12.00-18.00
Nën shkëmbinjtë e kalasë , 24h
Kanalet e ujit të lumbardhit , 24h
Mulliri  i Pintollit , 12.00-18.00
Lidhja  E Prizrenit, 12.00-18.00
Shtari i lumit, 24h
Sheshi i lidhjes, 24h
Autostrada Biennale Hangar , ish hangar i KFOR-it, 20min në këmbë nga qendra e qytetit, taksi 5 min., pa transport publik, 12.00-18.00
Shtëpia e kaltër , 12.00-18.00
Kalaja e prizrenit , 12.00-18.00
Hamami i Gazi Mehmed Pashës , 12.00-18.00
Kinemaja Lumbardhi , 12.00-18.00
Shtëpia e Shani Efendiut) , 12.00-18.00
Punëtoria e Filigranit , 12.00-18.00 (mbyllur të dielën)
Ura e Kaltër , 24h
Statcioni i karburantit , 24h
Shtëpia pranë lumit , 24h
Statcioni i autobusëve, 12.00-18.00

Të gjitha lokacionet e Prizrenit mund të shihen këtu.

PEJA:

Ex-Exit (EE) , 12.00-23.00

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)