Na Vizitoni - Autostrada Biennale

Na Vizitoni

Ekspozita është e hapur të martën-të dielën 12:00-18:00, me shumë instalime në hapësirën publike të aksesueshme 24 orë.
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)