Ekipi

Leutrim Fishekqiu

Leutrim Fishekqiu

Bashkëthemelues / Drejtues i Ekipit
Vatra Abrashi

Vatra Abrashi

Bashkëthemelues / Drejtues i Programit Arsimor

Barış Karamuço

Bashkëthemelues / Drejtues i Prodhimit
Team Image

Team Image

Anëtarët e ekipit
Kuratorët e botimit të tretë

Övül Ö. Durmuşoğlu & Joanna Warsza

Shef i prodhimit

Patrick Burke

Koordinatorët e Prodhimit

Engjell Berisha
Hamdi Bajraktari

Koordinator i Logjistikës

Admir Abrashi

Administrata & Financa

Dren Dorambari-praktikant
Driton Randobrava-transferojmë jashtë

Asistent Projekti

Vlora Hajrullahu

Fotograf

Tuğhan Anıt

Redaktori Menaxhues

Leah Whitman-Salkin

Përkthyes EN–AL

Rita Bekqeli

Korrektori AL

Arbër Selmani

Korrektori EN

Raphael Wolf

Dizajn

Studio Permanent

Redaktori i videos

Gencer Tatar

Arkitekt

Gençer Tatar

Arkitekt

Rron Beqiri

Agronom

Alkend Tahirsyla

Instalues

Skender Xhukolli

Marangoz

Besnik Fetahu

Praktikantët

Zofia Struss
Franciszka Sutryk
Lea Sylejmani

Pritësit e vendit të takimit

Venhar Zogaj
Eljesa Bajraktari
Ilirijana Memaj
Nisa Krasniqi
Fatlum Kryeziu
Benjamin Menekshe
Eda Osmani
Valbona Bytyqi
Bardha Kryeziu
Lejla Veshalli

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)