Sponzorët dhe partnerët - Autostrada Biennale

Sponzorët dhe partnerët

Autostrada Biennale mundësohet me mbështetjen bujare dhe partneritetin e Zyrës Zvicerane për Bashkëpunim në Kosovë, Komunës së Prishtinës, Fondacionit Evropian Kulturor, Fondacionit të Iniciativave Artistike, Komunës së Prizrenit, Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Kosovë, Manifesta 14 Prishtinë, Kombet e Bashkuara Ekipi i Kosovës, UNDP, KFOS, Banka Raiffeisen, Goethe Zentrum Prishtinë, Fondacioni SAHA, Instituti Italian për Kulturë në Tiranë, Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Prizren, Biblioteka Kombëtare e Kosovës, Muzeu i Artit Modern në Varshavë, Instituti Ramon Llull, Autobusi i Prizrenit Stacioni, Instituti Arkeologjik i Kosovës, Friedrich Ebert Stiftung, JYSK, ITP Prizren, DokuFest, Fondacioni Lumbardhi, Anibar, Java e 5-të vjetore e krenarisë së Kosovës, Fondacioni MAM dhe Kultplus së bashku me ADN Galeria, Mor Charpentier, Galerist, Wilfried Lentz, ChertLüdde.

Hapësira për Edukim dhe Prodhim e Autostrada Biennale mbështetet nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, Komuna e Prizrenit, Gjirafa50 dhe Kreativ Qeramika.

Autostrada Biennale është mirënjohëse për mbështetjen bujare të partnerëve të shumtë individualë të punës dhe bisedës në Prishtinë, Prizren dhe Pejë, të cilët bënë të mundur këtë edicion

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)