Kontaktoni

Hapësira për Edukim dhe Prodhim e Autostrada Biennale gjendet në ish - kampin ushtarak të KFOR -it (Forca e Kosovës) që u shndërrua në Parkun e Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren. Është pesëmbëdhjetë minuta rrugë në këmbë në veri nga qendra e qytetit. Ju mirëpresim këtu.

Adresa: Innovation and Training Park (ITP) Prizren Ukë Bytyçi 20000 Prizren, Kosovo

Na dërgoni e-mail: info@autostradabiennale.org

Na thirrni: (+383) 49 599 583