vazhdon programi i edukimit dhe prodhimit

Programin e edukimit dhe prodhimit për zhvillim të shkathtësive në sektorin kreativ dhe kulturor janë duke e ndjekur 36 të rinjë nga qytete të ndryshme të Kosovës.

Punëtoritë po mbahen në dy departamente:

- Studio e Dizajnit Industrial që përfshin projektimin dhe fabrikimim e drurit, metalit dhe tekstilit.

- Komunikimi dhe Mediat e reja që përfshinë fotografinë dixhitale, filmin dixhital, dizajnin grafik, gazetarinë dhe shkrimin.

Programi po ofrohet falas dhe është krijuar nga @autostradabiennale

Ky projekt do të zgjas deri në maj të vitit 2023.

Ky projekt është mbështetur nga Ambasada Amerikane në Prishtinë dhe është bashkëfinancuar nga Komuna e Prizrenit.

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)