Filloi programi për mbështetje të Start-UPeve

Jemi shumë të lumtur që kemi filluar me projektin e ri, i cili ka për qëllim që t’i përkrah 5 start-upe me program të edukimit, punëtori për zhvillim të shkathtësive dhe mbështetje për blerjen e pajisive dhe mjeteve të nevojshme për punë.

I gjithë programi po realizohet në hapesirën tonë për edukim, prodhim dhe ekspozitë në Autostrada Hangar (Parku i Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren)

Ky projekt mbështetet nga GIZ dhe ITP Prizren.

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)