Kërkesa për përdorimin e hapësirës - Autostrada Biennale

Kërkesa për përdorimin e hapësirës

Nëse dëshironi të organizoni ndonjë ngjarje në hapësirën tonë, ju lutemi përdorni këtë platformë për ta rezervuar datën tuaj.


    10. Numri i pjesëmarrësve
    12. A dëshironi të shërbeheni me

    Pas plotësimit të listes dhe pasi të kompletohet procesimi i kërkesës suaj, çmimi i shërbimit do të ju dërgohet me të gjitha detajet e datava të lira.

    Gazeta

    Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)