Orari i hapjes

Orari i hapur i Autostrada Hangar

E hënë
10:00 – 17:00

E martë
10:00 – 17:00

E mërkurë
10:00 – 17:00

E enjte
10:00 – 17:00

E premte
10:00 – 17:00

E shtunë
10:00 – 15:00

Të dielën
E mbyllur

Gazete

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)