Ekipi - Autostrada Biennale

Ekipi

Co-founders

Vatra Abrashi
Leutrim Fishekqiu
Barış Karamuço

Finance & Administration

Dren Dorambari

Hospitality

Njomza Abrashi

Architect

Hamdi Bajraktari

Logistic

Admir Abrashi

Media

Ardi Shishko

Accountant

Driton Randobrava

Bashkëpuntorët e jashtëm

Patrick Brucke
Edis Galijusi
Florian Piraj
Alkend Tahirsylaj

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)