Autostrada Hangar nikoqire e Javës së Frankofonisë - Autostrada Biennale

Autostrada Hangar nikoqire e Javës së Frankofonisë

Autostrada Hangar pati kënaqësinë të jetë nikoqire e Javës së Frankofonisë, e cila u organizua nga
Ambasada e Francës në Kosovë dhe ambasadat e tjera partnere.
Në kuadër të konceptit [ATMOSFERE]… ] u organizuan diskutime dhe punëtori me ekspertë të fushave
të ndryshme me fokus në kulturë, rini dhe sport. Kuzhina e Autostrada Hangar u pasurua nga ushqimet e
përgatitura nga Chef Christophe me produkte nga Kosova, por në frymën e gastronomisë franceze.
Ne e pergëzojmë Ambasadën Franceze dhe ekipin e saj për organizimin e kësaj jave shumë productive
e cila do të hapërrugë për bashkëpunime afatgjate.

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)