punëtori me artistin Petrit Halilaj - Autostrada Biennale

punëtori me artistin Petrit Halilaj

"Kur dielli të ikë, do ta pikturojmë qiellin"

Petrit Halilaj, pjesëmarrës në Manifesta 14 Prishtina ju fton së bashku me Autostrada Biennale të krijojmë së bashku një qiell të ri!

Duke u nisë nga Grand Hotel, një vend që i reflekton shndërrimet që i ka përjetu shoqëria në Kosovë, Halilaj do të ndriçojë yjet dhe qiellin duke kompozu një mesazh poetik për kryeqytetin, i mundshëm vetëm përmes bashkëpunimit me ju.

'Kur dielli të ikë do ta pikturojmë qiellin' është komisionuar nga Manifesta 14 Prishtina dhe mbështetet nga Autostrada Biennale dhe Ammodo.

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)