MbYLLJA E EDICIONIT TË KATËRT TË AUTOSTRADA BIENNALE NË PRIZREN - Autostrada Biennale

MbYLLJA E EDICIONIT TË KATËRT TË AUTOSTRADA BIENNALE NË PRIZREN

Ceremonia e mbylljes së edicionit të katërt të Autostrada Biennale, Bashkëthemeluesit Vatra Abrashi, Leutrim Fishekqiu dhe Barış Karamuço folën për ndikimin dhe rrugëtimin e suksesshëm të Autostrada Biennale dhe institucionit të saj Autostrada Hangar, ndërsa bashkëkuratoret e edicionit të katërt Joanna Warsza dhe Övul Ö. Durmusoglu prezantuan rrugëtimin e tyre gjatë këtij edicioni, duke e marr shembull Autostrada Biennale për të gjithë rajonin.

Konferencës iu bashkuan kryetari i komunës së Prizrenit Shaqir Totaj dhe përfaqësuesi i ITP Prizren Muhamed Rexhepi, të cilët folën për bashkëpunimin dhe objektivat e përbashkëta.

Ne i falenderojmë të gjithë artistët, mbështetësit dhe partnerët për angazhimin dhe mbështetjen e tyre.

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)