Shkodra Elektronike në hapjen e Autostrada Hangar - Autostrada Biennale

Shkodra Elektronike në hapjen e Autostrada Hangar

Shkodra Elektronike - Kolë Laca dhe Beatriçe Gjergji, një duo elektronike shqiptare me bazë në Itali,
muzika e të cilëve është një riinterpretim elektronik i "muzikës tradicionale" të qytetit të tyre - Shkodrës.

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)