Punëtoritë me fëmijë mjedisi dhe arti bashkëkohor

Përfunduan punëtoritë me më të dashurit e Autostrada Hangar fëmijët

Tema e punëtorive ishte “Mjedisi dhe arti bashkëkohor”.

Ne i falenderojmë fëmijët për kuriozitetin, pyetjet e shumta dhe kreativitetin e treguar ne aktivitete.

Po ashtu e falenderojmë shkollën “Lekë Dukagjini” dhe mësimdhënëset për bashkëpunimin e mrekullueshëm përgjatë gjithë vitit.

Projekti mbështetet nga Ministria e Kulturës, Komuna e Prizrenit, Giz dhe ITP Prizren

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)