Punëtoritë me nxënësit nga qendra e Kompetencës

Vizitat dhe punëtoritë me tre grupe të nxënësve nga Qendra e Kompetencës në Prizren, departamenti arkitekturë dhe dizajn i enterierit.

Ekipi i Autostrada Hangar e falenderon Qendrën e Kompetencës për bashkëpunimin dhe nxënësit për interesimin dhe entuziazmin e shprehur për të mësuar dhe ndërvepruar.

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)