Autostrada Biennale është mundësuar me mbështetjen dhe partneritetin e Zyrës Zvicerane për Bashkëpunim në Kosovë, Komuna e Prishtinës, Fondacioni Kulturor Evropian, Foundation of Art Initiatives, Komuna e Prizrenit, Ministria e Kulturës, Rinia dhe Sporti në Kosovë, Manifesta 14 Prishtina, Ekipi i Kombeve të Bashkuara në Kosovë, UNDP, KFOS, Raiffeisen Bank, Goethe Zentrum Prishtina, SAHA Foundation, Instituti Italian i Kulturës Tiranë, Qendra Rajonale për Trashëgiminë Kulturore në Prizren, Biblioteka Kombëtare e Kosovës, Muzeu i Artit Modern në Varshavë, Institut Ramon Llull, Stacioni i Autobusëve Prizren, Instituti Arkeologjik i Kosovës, Friedrich Ebert Stiftung, JYSK, ITP Prizren, DokuFest, Lumbardhi Foundation, Anibar, The 5th Annual Kosovo Pride Week, MAM Foundation and Kultplus alongside ADN Galeria, Mor Charpentier, Galerist, Wilfried Lentz, ChertLüdde

Hapësira për Edukim dhe Prodhim të Autostrada Biennale mbështetet nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, Komuna e Prizrenit, Gjirafa50 dhe Kreativ Qeramika.

Autostrada Biennale është mirënjohëse për mbështetjen e punëve dhe bisedave të shumta individuale në Prishtinë, Prizren dhe Pejë që e mundësuan këtë edicion të realizohet.