Ekipi

Bashkë-themeluesit dhe drejtorët

Leutrim Fishekqiu

Vatra Abrashi

Barış Karamuço

Bashkë-kuratoret e edicionit të tretë dhe të katërt

Joanna Warsza

ÖVÜL Ö. DURMUŞOĞLU

Anëtarët e Ekipit

Njomza Abrashi

Erza Bata

Hamdi Bajraktari

Hadis Toçilla

Adhurim Krasniqi

Admir Abrashi

Ardi Shishko

Dren Dorambari

Enis Alibayro

Ergin Bajraktari

SAMIRA BAJRAMI

ndërmjetësuesit

Benjamin Menekshe

Blina Rabi

Efe Doramar

Ersa Karahoda

Endrit Morina

Ermal Morina

Sinera Tyfekçi

Kristina Gojani

Eren Kazazi

Sara Çafleshi

Erdi Tejeci

Arbias Berisha

Kuratorët e botimit të tretë

Övül Ö. Durmuşoğlu & Joanna Warsza

Shef i prodhimit

Patrick Burke

Koordinatorët e Prodhimit

Engjell Berisha
Hamdi Bajraktari

Koordinator i Logjistikës

Admir Abrashi

Administrata & Financa

Dren Dorambari-praktikant
Driton Randobrava-transferojmë jashtë

Asistent Projekti

Vlora Hajrullahu

Fotograf

Tuğhan Anıt

Redaktori Menaxhues

Leah Whitman-Salkin

Përkthyes EN–AL

Rita Bekqeli

Korrektori AL

Arbër Selmani

Korrektori EN

Raphael Wolf

Dizajn

Studio Permanent

Redaktori i videos

Gencer Tatar

Arkitekt

Gençer Tatar

Arkitekt

Rron Beqiri

Agronom

Alkend Tahirsyla

Instalues

Skender Xhukolli

Marangoz

Besnik Fetahu

Praktikantët

Zofia Struss
Franciszka Sutryk
Lea Sylejmani

Pritësit e vendit të takimit

Venhar Zogaj
Eljesa Bajraktari
Ilirijana Memaj
Nisa Krasniqi
Fatlum Kryeziu
Benjamin Menekshe
Eda Osmani
Valbona Bytyqi
Bardha Kryeziu
Lejla Veshalli

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)