Na vizitoni

Të gjitha ekspozitat janë të hapura dhe falas për të gjithë

PRISHTINA:

Palace of Youth and Sports (PY), 24h
National Library (NL), E hene – e premte 08.00-18.00

PRIZREN:

Ekspozita është e hapur të martën-të dielën 12.00-18.00, me shumë instalime në hapësirën publike të aksesueshme 24 orë.

Vendet kryesore:

Hydroelektrana (HP) , 2.5 km në këmbë nga qendra e qytetit, taksi 10 minuta, pa transport publik, 12.00-18.00
Under Castle Cliffs (UC) , 24h
Lumbardhi Water Channels (LWC) , 24h
Pintoli Mill (PM) , 12.00-18.00
Albanian League Of Prizren (AL) , 12.00-18.00
River Bank (RB) , 24h
League Square (LS) , 24h
Autostrada Biennale Production and Education Space (AB) , ish hangar i KFOR-it, 20min në këmbë nga qendra e qytetit, taksi 5 min., pa transport publik, 12.00-18.00
Blue House (BH) , 12.00-18.00
Castle of Prizren (CP) museum , 12.00-18.00
Gazi Mahmed Pasha Hammam (H) , 12.00-18.00
Lumbardhi Cinema (LC) , 12.00-18.00
Shani Efendi House(SE) , 12.00-18.00
Filigree Workshop (FW) , 12.00-18.00 (mbyllur të dielën)
Blue Bridge (BB) , 24h
Gas Station (GS) , 24h
House At The River (HR) , 24h
Mulliri Tabakhane (TM) , 12.00-18.00
Bus Station(BS) , 12.00-18.00

Të gjitha lokacionet e Prizrenit mund të shihen këtu.

PEJA:

Ex-Exit (EE) , 12.00-23.00

Newsletter

Subscribe to our newsletter to receive news, cool free stuff updates and new released products (no spam!)