Video

Video Thumbnail

Intervistë me artistën Mila Panić në Autostrada Biennale 2023

Shiko tani
Video Thumbnail

Intervistë me artistën Bella Rune në Autostrada Biennale 2023

Shiko tani
Video Thumbnail

Intervistë me artistin Luchezar Boyadjiev në Autostrada Biennale 2023

Shiko tani
Video Thumbnail

Intervistë me artistën Selma Selman në Autostrada Biennale 2023

Shiko tani
Video Thumbnail

Punëtoria me fëmijë në Prishtinë

Shiko tani
Video Thumbnail

Punëtoria me fëmijë në Prizren

Shiko tani
Video Thumbnail

Edicioni i katërt i Autostrada Biennale është hapur!

Shiko tani
Video Thumbnail

Hapja solemne e Autostrada Biennale 4

Shiko tani
Video Thumbnail

Hapësirat e përbashkëta – Projekti për edukim dhe prodhim nga Autostrada Biennale

Shiko tani
Video Thumbnail

What If A Journey… / Filmi dokumentar për edicionin e tretë të Autostrada Bienale

Shiko tani
Video Thumbnail

Prizren Trashëgimia e Gjallë / 3. Autostrada Biennale

Shiko tani
Video Thumbnail

“Sunflower Fields 2021” Artistja ikonike feministe Agnes Denes koncepton një projekt të ri për Prishtinën.

Shiko tani
Video Thumbnail

Hapësira për Edukim dhe Prodhim e Autostrada Biennale

Shiko tani
Video Thumbnail

Hero në Shtëpi Libri Audio-Vizual

Shiko tani
Video Thumbnail

Ecja Përgjatë Trashëgimisë Kulturore të Prizrenit

Shiko tani
Video Thumbnail

Duke e bërë së bashku

Shiko tani
Video Thumbnail

Alban Muja – Më kap – Kufijë pa kufijë

Shiko tani
Video Thumbnail

Autostrada Biennale / International Conference “Contemporary Past. Historical future.”

Shiko tani
Video Thumbnail

Autostrada Biennale 2017 / E Ardhmja E Kufijve

Shiko tani
Video Thumbnail

Autostrada Biennale First Edition Highlights

Shiko tani
Video Thumbnail

Roboti Lypsar

Shiko tani
Video Thumbnail

Colleen Hyland – Autostrada Biennale

Shiko tani
Video Thumbnail

Ettore Favini – Simbolizëm Kosovar

Shiko tani
Video Thumbnail

Historia e Nafis Llokvicës

Shiko tani
Video Thumbnail

LIBIA CASTRO & ÓLAFUR ÓLAFSSON – Shteti yt nuk ekziston

Shiko tani
Video Thumbnail

Vendtakimi

Shiko tani
Video Thumbnail

Rena Radle & Vladan Jeremic – Pyetja e Strehimit

Shiko tani
Video Thumbnail

Stefano Romano – Haiku Series – Study for a monument

Shiko tani
Video Thumbnail

Valentina Bonizzi – A është i yti? – Hartografët

Shiko tani
Video Thumbnail

Yannick Dauby – Si mendojnë koralet?

Shiko tani
Newsletter

Subscribe to our newsletter to receive news, cool free stuff updates and new released products (no spam!)