Kuzhina

Kuzhina

Kuzhina Vegjetariane u hap në hapësirën e Autostrada Hangar më 20 Dhjetor 2022, me qëllim të rritjes së ndërgjegjësimit për të ushqyerit e shëndetshëm.

Çdo ditë menuja përmban ushqime të ndryshme të përgatitura me shumë kujdes nga kuzhinjeri ynë, duke filluar nga supa e ditës, pjata kryesore dhe pjata e dytë. Në kuzhinën tonë mund të shërbehen rreth 20-30 persona në ditë.

Kuzhina hapet çdo ditë nga e hëna në të premtën nga ora 12:00 deri në 15:00.

Product Image

USHQIMI I SË HËNËS

€ 4

Më shumë
Product Image

USHQIMI I SË MARTËS

€ 4

Më shumë
Product Image

USHQIMI I SË MËKURËS

€ 4

Më shumë
Product Image

USHQIMI I SË ENJTES

€ 4

Më shumë
Product Image

USHQIMI I SË PREMTES

€ 4

Më shumë
Product Image

çdo ditë

€ 3.50

Më shumë
Product Image

Ofertë speciale

€ 2,50

Më shumë
Product Image

OFERTË SPECIALE

€ 2,50

Më shumë
Product Image

ÇDO DITË

Më shumë
Newsletter

Subscribe to our newsletter to receive news, cool free stuff updates and new released products (no spam!)