Rreth Nesh

Autostrada Biennale

Si i vetmi institucion i artit bashkëkohor në Prizren, Autostrada Biennale funksionon me dy shpejtësi: njëra është një ekspozitë fizike që mbahet çdo dy vjet që nga viti 2017, tjetra është hapësira jonë e re e edukimit, prodhimit dhe ekspozitës e quajtur “Autostrada Hangar” në ish-gjermane. Baza ushtarake e KFOR-it tani ITP (Parku i Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren).

Me këtë të fundit, ne kemi zgjeruar publicitetin e platformës sonë duke e konsideruar prodhimin e artit si një formë të qëndrueshme mësimi dhe shkëmbimi që do të adresojë nevojat e komuniteteve.

Lexo më shumë
Video

Çka nëse një rrugëtim... / Filmi dokumentar i edicionit të tretë të Autostrada Biennale

Shiko tani

Newsletter

Subscribe to our newsletter to receive news, cool free stuff updates and new released products (no spam!)