Kuzhina

USHQIMI I SË ENJTES

FALAFEL NË PETË
SUPË ME KARROTË
PATATE NË FURRË

€ 4.00
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)