Kuzhina

Kuzhina Vegjetariane u hap në hapësirën e Autostrada Hangar më 20 Dhjetor 2022, me qëllim të rritjes së ndërgjegjësimit për të ushqyerit e shëndetshëm.

Çdo ditë menuja përmban ushqime të ndryshme të përgatitura me shumë kujdes nga kuzhinjeri ynë, duke filluar nga supa e ditës, pjata kryesore dhe pjata e dytë. Në kuzhinën tonë mund të shërbehen rreth 20-30 persona në ditë.

Kuzhina hapet çdo ditë nga e hëna në të shtunën nga ora 12:00 deri në 15:00.

Kuzhina
Product Image

USHQIMI I SË HËNËS

Më shumë
Product Image

USHQIMI I SË MARTËS

Më shumë
Product Image

USHQIMI I SË MËKURËS

Më shumë
Product Image

USHQIMI I SË ENJTES

Më shumë
Product Image

USHQIMI I SË PREMTES

Më shumë
Product Image

USHQIMI I SË SHTUNES

Më shumë
Product Image

çDO DITË

Më shumë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)