Korrja e fushës së Lulediellit - Autostrada Biennale

Korrja e fushës së Lulediellit

Është një cikël: jeta duhet të përfundojë në mënyrë që të ri-fillojë.

Fusha e lulediellit pranë Autostrada Hangar në ITP Prizren, vepër nga Agnes Denes, është korrur nga zogjtë (dhe njerëzit).

Ne mbajmë me vete energjinë që na solli luledielli dhe e përcjellim atë në muajt e ftohtë dhe horizonte të ardhshme.

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)