Koncerti i Orkestrës Harkore e Filharmonisë së Kosovës - Autostrada Biennale

Koncerti i Orkestrës Harkore e Filharmonisë së Kosovës

Të shtunën më datën 6 Maj 2023, në ambientin e Autostrada Hangar në Prizren në kuadër të programit ”Filharmonia në lëvizje” u mbajt koncert nga Orkestra Harkore e Filhamonisë së Kosovës në drejtimin e dirigjentit Edon Ramadani. Ky koncert u organizua në bashkëpunim me Autostrada Biennale dhe u mbështet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e Republikës së Kosovës.

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)