Muzikë dhe festë me Gipsy Groove

Muzikë dhe festë me Gipsy Groove në hapjen e edicionit të katërt të Autostrada Biennale në Autostrada Hangar

Faleminderit ERIAC për mbështetjen e ngjarjes.

Faleminderit Diskogrupi për bashkëpunimin.

Kredite fotografike Tuğhan Anıt

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)