Muzikë dhe festë me Shkodra Elektronike

Muzikë dhe festë me Shkodra Elektronike në hapjen e edicionit të katërt të Autostrada Bienales në Autostrada Hangar

Faleminderit Kreativ Qeramika për mbështetjen e ngjarjes.

Faleminderit Diskogrupi për bashkëpunimin.

Foto nga Tuğhan Anıt

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)