SHKODRA ELEKTRONIKE NË HAPJEN E AUTOSTRADA HANGAR

Shkodra Elektronike – Kolë Laca dhe Beatriçe Gjergji, një duo elektronike shqiptare me bazë në Itali,
muzika e të cilëve është një riinterpretim elektronik i “muzikës tradicionale” të qytetit të tyre – Shkodrës.

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)