Përfundoj me sukses projekti për mbështetje të start-up’eve në sektorin kreativ dhe kulturor - Autostrada Biennale

Përfundoj me sukses projekti për mbështetje të start-up’eve në sektorin kreativ dhe kulturor

Jemi shumë të lumtur që në partneritet me ITP Prizren e kemi përfunduar me sukses projektin që ka pasur për qëllim mbështetjen e start-up'eve në sektorin kreativ dhe kulturor. Pjesë e projekit kanë qenë 10 të rinj që e kanë ndjekur programin e edukimit, dhe ne fazen e dyte 5 prej tyre janë përzgjedhur për të përfituar pajisje të nevojshme për punë.

Start-upet fituese janë:
Pezull, Unormirrors, Ccprint.ks, House Of Motif, Studio Hadis Toçilla

Ne si ekip i Autostrada Hangar dhe ITP Prizren ju urojmë shumë suksese në punën tuaj.

Ky projekt u implementua nga Autostrada Biennale dhe u mbështet nga GIZ dhe ITP Prizren

Photo credits: Ardi Shishko, Autostrada Biennale Media Team

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)