Programi i edukimit dhe prodhimit në Autostrada Hangar që është në vazhdim e sipër - Autostrada Biennale

Programi i edukimit dhe prodhimit në Autostrada Hangar që është në vazhdim e sipër

Dizajni, mudesisht të jetë socialisht dhe ekologjikisht i përgjegjshëm duhet të jetë revolucionar dhe radikal - Victor Papanek.
Programi i edukimit dhe prodhimit të Autostrada Hangar që është në vazhdim e sipër mbështetet nga Ambasada Amerikane në Prishtinë dhe bashkëfinancohet nga Komuna e Prizrenit.
Foto: Ardi Shishko, Ekipi Mediatik i Autostrada Biennales

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)