Bisedë frymëzuese:  Valon Canhasi

Bisedë frymëzuese nga Valon Canhasi në Autostrada Hangar

Më 21 janar patëm kënaqësinë ta organizojmë bisedën frymëzuese nga Valon Canhasi, i cili është themelues dhe CEO i Hallakate, agjencisë lidere të mediave sociale në Kosovë. Valoni është përgjegjës për të gjitha aspektet dixhitale dhe kreative të kompanisë, zhvillimin e biznesit, trajnimin si dhe operacionet e përditshme.

Duke kombinuar përvojën e zgjeruar të Valonit në sipërmarrje, media sociale, organizata të mediave të lajmeve dhe sektorin e TIK-ut të biznesit, së bashku me ekipin e madh në Hallakate, ai u ofron organizatave dhe individëve shërbimet më të mira në idetë kreative dhe praninë online. Deri më tani Hallakate ka shërbyer më shumë se 100 klientë! Nga dyqanet e mamasë dhe pop-it tek korporatat shumëkombëshe.

Valon ndihmon organizatat dhe individët të krijojnë audiencën dhe praninë e tyre në internet përmes kombinimit të përvojave të Marketingut dhe TECH. Që nga viti 2013 Valon është i angazhuar si trajner dhe ka trajnuar më shumë se +2000 persona për Menaxhim të Mediave Sociale dhe Marketing Dixhital.

Kjo bisedë është përkrahur nga GIZ dhe ITP Prizren.

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)