panel diskutimi “Rëndësia e bashkëpunimit ndër-sektorial”

Autostrada Biennale organizoi një panel diskutimi titulluar “Rëndësia e bashkëpunimit ndër-sektorial” ku u diskutua për rëndësinë e bashkëpunimit ndër-sektorial, sfidat dhe potencialet që i ka sektori kreativ dhe kulturor.

Po ashtu para pjesëmarrësve u prezantuan 5 start-up’et fituese në sektorin kreativ dhe kulturor projekt ky i implementuar nga Autostrada Biennale dhe mbështetur nga GIZ dhe ITP Prizren

I falenderojmë shumë panelistet për kontributin e tyre në diskutim: Vatra Abrashi nga Autostrada Biennale, Enis Qafleshi nga Makerspace, Diba Celina nga Diba Celina Fashion, Visar Haxhifazliu nga ITP, Esen Kajmakqi nga Esnaf, Xhemajli Selmi nga Business Consulting Group, Fatih Basha nga Fabrika Studio.

Po ashtu i falenderojme start-up’et fituese per prezantimet e tyre dhe gjithe pjesemarresit që morrën pjesë në diskutim.

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)