VAZHDON PROGRAMI I EDUKIMIT DHE PRODHIMIT - Autostrada Biennale

VAZHDON PROGRAMI I EDUKIMIT DHE PRODHIMIT

Programi i edukimit dhe prodhimit me të rinjë në kuadër të projektit “Hapësirat e përbashëta” është duke vazhduar me intenzitet dhe përkushtim të madh.
Departamenti i Komunikimit dhe Mediave të reja ka filluar me pregaditjen e prezantimeve vizuale të hapësirave të përbashkëta, ndërsa Departamenti i Dizajnit Industrial ka filluar me prodhimin e produkteve të para të dalura nga punëtoritë.

Ky projekt është mbështetur nga Ambasada Amerikane në Prishtinë dhe bashkë-financuar nga Komuna e Prizrenit.

Photo credits: Ardi Shishko, Autostrada Biennale Media Team

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)