Shtëpia e Kaltër - Autostrada Biennale

Shtëpia e Kaltër

Blue House

Shtëpia e kaltër
Rruga Marin Barleti

Shtëpia e Kaltër është rindërtim i një shtëpie të shekullit XIX. Ndodhet në lagjen Nënkalaja, një pjesën jugore të qendrës së qytetit. Muret e shtëpisë u rindërtuan me materiale bashkëkohore, por pamja e saj tradicionale është ruajtur. Shtëpia vazhdon të shfrytëzohet si hapësirë banimi.

Artists
Gülsün Karamustafa

Harta
Exhibitions
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)