Loading Events

All Events

  • This event has passed.

Contemporary Ethno Orchestra

Contemporary Ethno Orchestra të shtunën me 11 shkurt 2023 organizon koncertin e saj në Autostrada Hangar në ITP Prizren nga ora 21:00.

Të gjithë jeni të mirëseardhur!

Projekti i grupit muzikor Contemporary Ethno Orchestra synon që përmes këtij koncerti t’i paraqes këngët përmes orkestrimeve bashkëkohore, me theks të veçantë në ruajtjen e vlerave kulturore dhe tradicionale të komuniteteve të ndryshme.

Performuesit në koncert: Besmir Shishko, Artan Elshani, Fisnik Hoxha, Xhemil Gjini, Edmond Gjinolli, Granit Pacarada, Dardan Gjinolli, Armend Shala, Dukagjin Muhaxheri, Besnik Bobaj, Ece Renda, Feray Dervis, Melis Bilibani, Fatih Cukiq, Denis Galushi, Rita Bekqeli, Edis Galushi, Tolga Kazaz, Dhurata Rexhebeqaj

Venue

Autostrada Biennale Hangar
Hangar
Prizren,
+ Google Map
Phone
+38349415800
View Venue Website