Loading Events

All Events

  • This event has passed.

U.S. Air Forces In Europe Band Concert

Të gjithë jeni të mirëseardhur!

U.S. Air Forces In Europe Band është e përkushtuar për të forcuar marrëdhëniet ndërkombëtare, për të rritur moralin e trupave dhe për të nxitur besimin dhe miqësinë midis Shteteve të Bashkuara dhe popullsive të ndryshme në kontinentet evropiane dhe afrikane.

Venue

Autostrada Biennale Hangar
Hangar
Prizren,
+ Google Map
Phone
+38349415800
View Venue Website