Po ngarkohet Veprimtari

Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Residency on the Road!

Programi fokusohet në praktikat dhe temat që ndërlidhen me ushqim, duke vënë në dyshim praktikat konvencionale të ushqimit dhe zbulimit, si dhe shkëmbimin e njohurive të reja bujqësore dhe kulinare.