Po ngarkohet Veprimtari

Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

DUKE E FESTUAR DITËN NDËRKOMBËTARE TË TOKËS!

Para Autostrada Hangar në ITP Prizren dhe në ish-Fabrikën e Tullave në Prishtinë po mbillen farat e lulediellit, së bashku me aktivistë mjedisorë, studentë, fëmijë, me kryetarin e Prizrenit Shaqir Totaj, kryetarin e Prishtinës Përparim Rama dhe partnerët tanë nga ITP dhe Ambasada Gjermane të cilët iu bashkuan ekipit tonë për 22 prill në Ditën Ndërkombëtare të Tokës.

Vendi ku mbahet

Autostrada Biennale Hangar
Hangar
Prizren,
+ Google Map
Phone
+38349415800
View Vendi ku mbahet Website