Po ngarkohet Veprimtari

Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

NATA ROME

Me datën 05.11.2022 në hapësirat e Autostrada Hangar do të organizohet “Nata Rome” e cila ka për qëllim ruajtjen, promovimin dhe trashëgimin e gjuhës rome. Projekti “Promovimi i kulturës dhe gjuhës rome”  është i zbatuar nga OJQ “Durmish Aslano” dhe u përkrahet nga Ambasada e Dukatit te Madh të Luksemburgut.

Vendi ku mbahet

Autostrada Biennale Hangar
Hangar
Prizren,
+ Google Map
Phone
+38349415800
View Vendi ku mbahet Website