Shtëpia Pranë Lumit

House At The River

Rruga Remzi Ademaj 27

Ndërtesa ku funksionon Universiteti Anadolu ka një pozitë dominuese, pranë shtratit të lumit Lumbardh. Pozita e saj dominuese ka krijuar një hapësirë ideale për prezantimin e veprës së artistes Małgorzata Mirga-Tas. Ndërtesa e cila ka një sipërfaqe masive të fasadës, me shumë pak dritare, tashmë është shndërruar në një platformë arsimore.

Harta
Exhibitions
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)