Studio e Dizajnit Industrial

Ky program synon t’u ofrojë studentëve një program arsimor dhe trajnimi për të përmirësuar aftësitë e tyre në komuna dhe grupe të ndryshme etnike. Programi do i bashkojë pedagogët profesionistë dhe artistët të cilët do të mbajnë trajnime në përpunimin e drurit, përpunimit të metaleve dhe fabrikimit. Pjesemarresit do te ekspozohen ndaj bazave të përpunimit të drurit, përpunimit të metaleve dhe fabrikimit, me aftësitë e nevojshme për karrierë në zanatet e lidhura me fokus në industritë krijuese dhe kulturore. Studentët mësojnë se si të përdorin mjetet e përpunimit të drurit dhe metaleve në mënyrë të sigurt dhe efektive përmes mentorëve dhe ndihmës profesionale. Kursi fillon me një demonstrim të një mjeti ose teknike, dhe më pas studentët punojnë në projekte që rriten në kompleks ndërsa përparojnë përmes programit.

Pjesëmarresit me këtë program do të mësojnë rreth punës artizanale dhe dizajnit. Modulet do t’i nxisin pjesëmarresit të përdorin imagjinatën e tyre dhe t’i trajnojnë ata në mjetet e duhura me materiale të ndryshme. Ata gjithashtu do të shkëmbejnë ide për aranzhimin e tyre në komunat e tyre.

Për të aplikuar për programin, ju lutemi plotësoni formularin:

http://www.autostradabiennale.org 

Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)