Elite, 1999

Artisti: Hüseyin Bahri Alptekin

Vendi: Ex-Exit

Hüseyin Bahri Alptekin (1957–2007) ka lindur në Izmir dhe ka jetuar në Istanbul.

Ekspozita të tjera
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)