Untitled, 1970 / 2021 - Autostrada Biennale

Untitled, 1970 / 2021

Artisti: Agush Beqiri

Vendi: Ex-Exit

Ripërpunuar By Vjollca Haxhiu

Agush Beqiri (1932–2006) ka lindur në Pejë dhe ka jetuar në Pejë dhe Prishtinë.

Vjollca Haxhiu (1966) ka lindur në Krujë dhe jeton në Krujë.

Ekspozita të tjera
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)