Programi i hapjes së Autostrada Biennale 4

PRIZREN↘
E PREMTE, 7 KORRIK 2023
Autostrada Hangar (AH)
12:00–13:00 Konferencë për shtyp, prezantimi i ekspozitës

13:00–18:00 Vizita në hapësirat e ekspozitave të ITP-së, biseda të shkurtra me artistët në lokacion

Parku për Inovacion dhe Trajnime (ITP)
Prezantimi i veprës së Agnes Denes
Open Group në bashkëbisedim me Joanna Warsza dhe Maximilan Lehner


Hangar 3 (H3)
Selma Selman në bashkëbisedim me Joanna Warsza dhe Övül Ö. Durmuşoğlu
Bella Rune në bashkëbisedim me Hampus Bergander
School of Mutants (Stéphane Verlet-Bottero) në bashkëbisedim me Ieva Laube
Mila Panić në bashkëbisedim me Giovanni Giacomo Paolini
Xhevdet Xhafa në bashkëbisedim me Hana Halilaj


Hangar 2 (H2)
Prezantimi i veprës së Anna Boghiguian
Luchezar Boyadjiev në bashkëbisedim me Orestis Mavroudis
Dardan Zhegrova në bashkëbisedim me Hampus Bergander


Autostrada Hangar (AH)
Oscar Lara në bashkëbisedim me Áron Rossman-Kiss


Qendra Sportive Sezai Surroi (SC)
Ivo Nikić në bashkëbisedim me Maximilian Lehner


Autostrada Hangar (AH)
20:00 Recepcioni i hapjes
20:30 Shfaqja stand-up Just between Us nga Mila Panić, e prezantuar nga Giovanni Giacomo Paolini

21:00 Muzikë dhe ndejë - Gipsy Groove, Ylli Megi

4. Autostrada Biennale
PRIZREN↘
E SHTUNË, 8 KORRIK 2023
Autostrada Hangar (AH)
12:00–13.00 Mirëseardhje dhe prezentim
13:00 Procesion me School of Mutants drejtuar nga Stéphane Verlet-Bottero dhe Ieva Laube

Përgjatë Rrugëve (Pikëtakimi tek ish-Pazari i Djathit)
14:00 Ecje dhe bashkëbisedim me Darinka Pop-Mitić & Giulia Menegale
Gözde Ilkin në bashkëbisedim me Andria Nyberg Forshage

Pykë-Presje (PP)
14:30 Blerta Haziraj në bashkëbisedim me Aron Rossman-Kiss

Sheshi i Lidhjes (LS)
15:00 Neda Saeedi në bashkëbisedim me Övül Ö. Durmuşoğlu & Hala Alnaji
Kostas Bassanos në bashkëbisedim me Orestis Mavroudis

Shtëpia e Shani Efendiut (SEH)
16:00 Bajram Mehmeti në bashkëbisedim me Hana Halilaj & Edis Galushi

Qendra Kulturore Hebreje (JCC)
16:30 Ligjëratë dhe performancë nga Michael Rakowitz

Ish-Stacioni i Radios (FRS)
17:00 Michael Rakowitz në bashkëbisedim me Joanna Warsza, Övül Durmuşoğlu & Giulia Menegale

17:30 Nathan Grey në bashkëbisedim me Joanna Warsza & Maximilian Lehner

Autostrada Hangar (AH)
21:00 Muzikë dhe ndejë - Selected Music by Adrian Berisha, Shkodra Elektronike, Elise

PRISHTINË↘
E DIEL, 9 KORRIK 2023
Fabrika e Tullave (BF)
13:00 Recepcioni i hapjes
14:00 Hera Büyüktaşcıyan në bashkëbisedim me Övül Ö. Durmuşoğlu & Giovanni Giacomo Paolini
Muzikë dhe ndejë - DJ Erleta Kadrija, Jimmy Mustafa Band

MITROVICË↘
E DIEL, 9 KORRIK 2023
Sheshi i Mitrovicës (MS)
18:00 Vizitë në ekspozitë, takim me kuratorët dhe artistët në lokacion

7Arte (7A)
19:00 Recepcioni i hapjes
19:30 Rena Rädle, Vladan Jeremić dhe Alban Muja në bashkëbisedim me Joanna Warsza & Övül Ö. Durmuşoğlu
Muzikë dhe ndejë - SHRIMPS, ÀTARAXIA

Autobusi që bën vajtje-ardhje nga Prizreni në Prishtinë e në Mitrovicë është i siguruar, ju lusim të paraqiteni paraprakisht në rast interesi.

Të gjitha ekspozitat dhe programet publike janë falas dhe të hapura për publikun.

Të gjitha hapësirat e ekspozitës janë ta hapura nga e marta deri të dielën, prej orës 12:00 deri në orën 18:00.

Artikuj të tjerë
Gazeta

Abonohu ​​në buletinin tonë për të marrë lajme, përditësime të këndshme falas dhe produkte të reja të lëshuara (pa postë të padëshiruar!)